Our Goal

Below is the progress of our charity campaign to support local projects related to ecology and human rights.

Support Casper

Bericht: Testmode is geactiveerd. Er worden in deze testmode geen live donaties verwerkt.

Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Helaas neemt dit aantal nog altijd verder toe.

Elke dag overlijden 8 tot 10 personen in Nederland aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De ziekte is hiermee de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Help mee dit te voorkomen. Elke donatie, groot of klein, is waardevol.

Support Casper is de campagnenaam van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De stichting bestaat sinds 2015. De grondleggers zijn vrienden en familie van mensen die zijn overleden aan alvleesklierkanker.

dr. Casper van Eijck

Net als professor dr. Casper van Eijck, het boegbeeld van de Stichting en al ruim 30 jaar als specialist verbonden aan het Erasmus MC, geloven zij dat er meer onderzoek moet komen naar innovatieve behandelmethoden van de ziekte.

De Stichting werft fondsen voor baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek en werkt aan meer bekendheid van alvleesklierkanker. Het is onze missie om in 2030 effectieve en betaalbare behandelingen te kunnen bieden. Waarmee mensen met alvleesklierkanker langer en met kwaliteit van leven, in leven blijven.

Casper van Eijck is vooral bekend als clubarts van voetbalclub Feyenoord, maar ook van Vandaag Inside waar hij regelmatig aanschuift.

Voor meer informatie: https://www.supportcasper.nl/nl/

 

Donation form

Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €5.00